SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

HASTANE VE ECZANE HABERİ 💊👩🏻‍⚕️ 1 Mayıs (bugün) hastaneler, eczaneler açık mı, kapalı mı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda hastane poliklinikleri, eczaneler çalışıyor mu?

1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili araştırmalar arasında hastaneler de yer alıyor. Bugün hastanelerden randevu almak isteyenler veya eczanelerden ilaç almak isteyenler, 1 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü (bugün) hastane poliklinikleri, eczaneler çalışıyor mu? sorularına cevap arıyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yurt dışı çıkış harcı 2024 ne kadar? Yurt dışı çıkış harcı ne zaman, nasıl ödenir?
  2. LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024-2025 Lise tercihleri ne zaman başlayacak?
  3. VEFAT HABERİ...YUSUF KAVAKLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NEDEN ÖLDÜ? Yusuf Kavaklı'nın cenazesi bugün saat kaçta, nereden kalkacak? İşte Yusuf Kavaklı hocanın hayatına dair bilgiler
  4. Teşrik tekbiri ne zaman başlar, nedir? Teşrik tekbiri kaç defa, nasıl getirilir? İşte arapça okunuşu ve Türkçe anlamı
  5. KURBAN BAYRAMI BAYRAM NAMAZI SAATİ İL İL 2024: Bayram namazı saat kaçta kılınacak? İstanbul, Ankara, İzmir il il bayram namazı vakitleri
  6. Alışveriş 🛵 Trendyol Go arefe günü ve bayramda çalışıyor mu?Arefe günü ve bayramda Trendyol Go'dan sipariş verilir mi?
  7. BAYRAM TATİLİ BAŞLANGIÇ BİTİŞ TARİHLERİ 📌 Bayram tatili ne zaman başlıyor, bugün başladı mı? Bayram tatili ne zaman bitiyor? 2024 Bayram tatili kaç gün, bayram tatili gün sayısı ne kadar?
  8. BAYRAM NAMAZINDA OKUNMASI GEREKEN DUALAR 📌 Bayram namazında hangi dualar okunur? İşte Bayram namazında okunan dualar
  9. MARMARAY BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Marmaray geçişleri bugün (arefe günü) ücretsiz mi?
  10. BUGÜN RESMİ TATİL Mİ, bayram tatili bugün başladı mı? 📅 Arefe Günü yarın tatil mi, yarım gün mü? 15 Haziran Cumartesi Kurban Bayramı arefe günü özel sektöre resmi tatil mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.