SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler 15 Nisan 2024 tarihli harita üzerinde son depremler

Son dakika son depremler listesi araştırılıyor. Sürekli güncellenen AFAD & Kandilli Rasathanesi son depremler listesi yakından takip ediliyor. Anlık sarsıntı hisseden vatandaşlar; deprem mi oldu, son depremler araştırmalarına geçiyor. İşte 15 Nisan 2024 bugüne ait son dakika son depremler haberimizde...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ nerede, saat kaçta? 🎉 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bedava, ücretsiz konserler, kutlamalar
  2. 2024 KADINLAR MİLLETLER LİGİ; Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? Filenin Sultanları Milletler Ligi'nde kaç puan topladı, sıralamada kaçıncı?
  3. SATIŞA ÇIKIYOR! BİM 17 MAYIS AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 🛒 BİM'de bu hafta Cuma hangi ürünler var? Kamp tutkunlarının aradığı her ürün yarın satışta!
  4. MEB İOKBS 2024 BURSLULUK SONUÇLARI AÇIKLANIYOR! 💥 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? MEB sorgulama ekranı
  5. saglik.gov.tr ilanı 📢 Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 ne zaman? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı, kadro dağılımı nedir, hangi branşa, kaç kişi alınacak?
  6. BU HAFTAKİ CUMA HUTBESİ (17 MAYIS) Diyanet Cuma hutbesi konu başlığı ve PDF tam metni yayımladı! İşte Cuma hutbesi içeriği...
  7. 2024 MECLİS TATİLİ NE ZAMAN? TBMM hangi tarihte tatile girecek? Meclis tatil tarihleri...
  8. YENİ Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, ayın kaçında? 2024 Mayıs TCMB faiz kararı toplantısı hangi gün, saat kaçta?
  9. 20 MAYIS 2024 TARİHİNDE OKULLAR TATİL Mİ? İlköğretim, ortaokul, lise, üniversite sınıfları 20 Mayıs'ta okula gidecek mi?
  10. YAZ TATİLİ 2024 başlangıç tarihi ne zaman, toplam kaç gün sürecek? 👦🏻👧🏻 2024 Senesinde okullar ne zaman kapanacak, hangi gün son ders zili çalacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.