SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Okullar ne zaman açılacak, 15 tatil uzatıldı mı? 2024 / 2. Dönem başlangıç tarihi hangi gün?

15 tatilin bitiş tarihi ve okulların açılış zamanı öğrenciler tarafından araştırılıyor. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi ilk dönemi geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 15 tatilin uzatılacağı ile ilgili iddialar gündeme geldi. Peki 15 tatil uzatıldı mı, okullar ne zaman açılacak 2024?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR HAFTANIN BİRİNCİ ELEME ADAYI: 30 Nisan 2025 Survivor eleme düellosu kim kazandı ve ilk eleme adayı kim seçildi?
  2. EŞREF RÜYA FRAGMANI YAYINLADI MI? Eşref Rüya yeni bölüm fragmanı çıktı ve 7. bölümde neler olacak?
  3. MAÇ SONUCU: Barcelona Inter maçı kaç kaç bitti ve kim yendi? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona Inter maçı golleri
  4. 1 MAYIS TRAFİĞE KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR: 2025 İstanbul, Ankara 1 Mayıs Taksim kapalı mı? İstanbul ve Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak ve ne zaman açılacak?
  5. SON DAKİKA MEB OKULLAR ERKEN Mİ KAPANACAK? Kurban Bayramı ve yaz tatili birleşecek mi ve okul tatili ne zaman başlayacak? Bakan Yusuf Tekin son dakika açıkladı!
  6. Survivor Batuhan'ın ailesi ve Acun Ilıcalı arasında gerilim: Batuhan-Hikmet kavgasının etkileri sürüyor! Survivor'da Batuhan Karacakaya diskalifiye mi olacak?
  7. RESMİ TATİLLER LİSTESİ 📆 Sonraki resmi tatiller hangileri? 2025 yılı resmi tatiller takvimi
  8. GREEND CARD SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 🟢 ABD yeşil kart sonuç tarihi nedir?
  9. Eşref Rüya 6. bölüm izle tek parça! 📺 Kanal D Eşref Rüya son bölüm izle kesintisiz, full HD!
  10. SON DAKİKA YARISI BİZDEN KAMPANYASI 2025 ✅ Yarısı Bizden Kampanyası destek miktarı ne kadar oldu? Yarısı Bizden Kampanyası şartları nelerdir?

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.