SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KPSS SONUÇ TARİHİ: 2022 KPSS lisans sonuçları ne zaman hangi tarihte açıklanacak? ÖSYM duyurdu

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lisans oturumları Ekim ayı başında tamamlanırken sınava katılım sağlayan adaylar KPSS lisans sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada KPSS lisans sonuçlarının açıklanacağı tarih duyuruldu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AYTEN GÖKÇER ÖLDÜ MÜ, kaç yaşındaydı? Yılan Hikayesi'nin Belgin'i Ayten Gökçer kimdir, evli miydi? İşte Ayten Gökçer filmleri
  2. DGS BAŞVURU EKRANI: 2024 Dikey Geçiş Sınavı DGS sınavı ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? ÖSYM GİRİŞ DGS başvurusu nasıl yapılır?
  3. ALTIN KAÇ TL? GÜNCEL ALTIN FİYATLARI bugünkü grafik: Altın kaç TL, ne kadar oldu? Gram altın ne kadar?
  4. 14 MAYIS 2024 DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ AFAD/KANDİLLİ: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde oldu?
  5. ŞABAN ATAŞ OLAYI MÜGE ANLI SON DAKİKA | Şaban Ataş'a ne oldu, bulundu mu, öldürüldü mü? Şaban Ataş olayında itiraf geldi
  6. Babalar Günü ne zaman, hangi gün? 👨‍👧 2024 Babalar Günü hangi tarihte kutlanacak?
  7. ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EGM 💥 Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  8. 2024 İOKBS BURSLULUK SINAVI sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Bursluluk sonuçları için gözler MEB'de
  9. KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? 2024 Kurban Bayramı başlangıç ve bitiş tarihleri: Bayram tatili toplam kaç gün, 9 gün mü?
  10. AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA: Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.