SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ 2023; Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Başvuru şartları neler?

2023/1. dönem Bekçi alımı başvuruları devam ediyor. 26 ilde gerçekleştirilecek olan 1.250 erkek bekçi alımı başvuruları geçtiğimiz hafta içerisinde başlamıştı. Başvurular 3 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek. Peki başvuru şartları neler, hangi illerde bekçi alımı yapılacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BAYRAM ÜCRETSİZ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER 2024 | Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Hangi yollar ücretsiz?
  2. AREFE VE BAYRAMDA NOTERLER AÇIK MI? 15-19 Haziran arefe günü ve bayramda noter açık mı kapalı mı olacak? Bayram tatilinde noterler çalışıyor mu, ne zaman açılır?
  3. ÖLÜMSÜZ FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Ölümsüz (Boss Level) filmi konusu nedir, oyuncuları kim? 
  4. RECEP İVEDİK 6 OYUNCULARI VE KONUSU: Recep İvedik 6 oyuncuları kim, konusu nedir ve nerede çekildi?
  5. AY'IN DÜŞÜŞÜ OYUNCULARI VE KONUSU: Ay'ın Düşüşü oyuncuları kim? Ayın Düşüşü (Moonfall) filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
  6. KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti yıkanır mı, nasıl dinlendirilir? Kurban eti saklamanın püf noktaları!
  7. Bayram namazı farz mı, sünnet mi? Kurban Bayramı namazı evde tek yada birkaç kişi kılınır mı?
  8. Kurban eti nasıl dağıtılır? Kurban eti kimlere verilmez, kimlere verilir? Diyanet açıkladı
  9. diyanet.gov.tr paylaştı 🤲🏻 Cuma Hutbesi 14 Haziran 2024! Bayram öncesi Cuma Hutbesi: İnsanı ihya, toplumu inşa eden ibadet: Hac
  10. ais.osym.gov.tr duyuruları ✅ DGS SINAV GİRİŞ YERLERİ 2024 AÇIKLANDI: ÖSYM duyurdu! DGS sınav giriş belgesi tıkla sorgula

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.