SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

EMEKLİ İKRAMİYESİ TARİHLERİ BELLİ OLDU! Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak(SSK, BAĞ-KUR, emekli sandığı)? Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar?

Emekli bayram ikramiyesi için milyonlarca emekli geri sayıyor. Emekli bayram ikramiyeleri her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kez veriliyor. Bayram ikramiyesi tutarları ise merak ediliyor. Kurban Bayramı'na yaklaşırken emekli ikramiyesinin yatırılacağı tarih araştırılıyor. Emeklileirn beklediği haber geldi. Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih açıklandı. Peki 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? SSK ve BAĞ-KUR Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Mayıs ayı SED yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemesi tarihi...
  2. SON DAKİKA YENİ DEPREMLER LİSTESİ! En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli/AFAD (15 Mayıs) son depremler listesi...
  3. Adım adım hastane randevusu onaylama işlemi > MHRS Hastane randevusu nasıl ve saat kaça kadar onaylanması gerekir? Doktor randevusu onaylanmazsa iptal mi olur?
  4. AK Parti Grup Toplantısı ne zaman, bugün var mı? AK Parti Grup Toplantısı saat kaçta?
  5. BİM 17 MAYIS CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM'de bu hafta Cuma kamp severler için onlarca farklı ürün seçeneği satışa sunulacak! Çadır, Uyku Tulumu, Kamp Sandalyesi...
  6. TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER 📌 SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? En düşük emekli maaşı kaç liraya yükselecek?
  7. 3 BİN TL KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 📍 Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? SSK, Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödeme tarihleri
  8. COŞKU DOLU 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ nerede, saat kaçta? 🎉 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserleri, kutlamaları
  9. YARGITAY BAŞKANI ÖMER KERKEZ KİMDİR? Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kaç yaşında, nereli?
  10. Önümüzdeki haftanın ilk günü resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar tatil mi, üniversiteler ve iş yerleri 20 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.