SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

DİYANET FİTRE MİKTARI 2023; Fıtır Sadakası (Fitre) nedir, ne zaman verilir

Mübarek Ramazan ayı geçtiğimiz Perşembe günü başladı. Bu ay içerisinde 29 gün süreyle oruç ibadetini yerine getirecek olan müslümanlar aynı zamanda halk arasında Fitre diye bilinen Fıtır Sadakasını verecek. Her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından belirlenen Fıtır Sadakası miktarı 2023 yılı için de belirlendi. Peki 2023 Fitre miktarı ne kadar?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 20 MAYIS'IN TAKVİMDEKİ YERİ 🗓 20 Mayıs ne günü, okullar tatil mi? 20 Mayıs 2024 Pazartesi tüm gün tatil mi, yarım gün mü tatil?
  2. MEB TARİHLERİ 📢 Okullar ne zaman kapanacak? 2024 Okullar ne zaman tatil, Yaz tatili kaç gün, kısaldı mı? 2025'te Okullar ne zaman açılacak?
  3. 16 MAYIS ALTIN FİYATLARI GÜNCEL DURUM CANLI TAKİP: Gram altın ne kadar, kaç TL? Gram altın fiyatı yükseliyor mu?
  4. TATİL HABERLERİ 2024: KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN, hangi tarihte? Kurban Bayramı bu ay mı, hangi ayda? 2024 Dini Günler Takvimi
  5. BU SENEKİ 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ nerede, saat kaçta? 🎉 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserleri, kutlamaları
  6. BUGÜN SATIŞA ÇIKTI >> A 101 AKTÜEL KATALOG 16 Mayıs 2024📌 Bu haftaki a101 aktüel ürünler kataloğu
  7. POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI mı, atama ve yer değiştirme ne zaman belli olur? EGM polis atamaları...
  8. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 💥 MSB 1829 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
  9. BİM Market'de bu hafta kamp severlere özel ürün seçenekleri satışa çıkıyor! BİM 17 Mayıs Cuma aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var?
  10. 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de ulaşım bedava mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.