SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MEMUR MAAŞ ZAMMI; 2023 Memur maaş zammı ne kadar olacak, enflasyon farkı yüzde kaç oldu?

Memur zam oranı 2023 ocak ayında ne kadar olacak, yüzde kaç zam yapılacak araştırma konusu. Üç aylık enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından memur zammına ilişkin bir açıklama da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den geldi. Peki 2023 Memur zammı ne kadar olacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı Emekli ikramiyesi 2024 ödeme takvimi açıklandı mı?
  2. 1 Haziran 2024 ✔ BUGÜNKÜ SON DEPREMLER: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde? Deprem Haberleri son dakika
  3. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman? 36 Bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir?
  4. KANAL D 📺 Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? 2024 Yılı Aşkı Memnu hangi günler, saat kaçta yayınlanacak?
  5. DOĞUM İZNİ HABERLERİ 📌 Annelerde ve babalarda DOĞUM İZNİ kaç gün, kaç ay olacak? 🤰🏻👨‍👦 Anne ve baba için doğum izni süresi ne kadar? Memur ve özel sektörde çalışan anne kaç hafta izin yapacak, doğum izni süresi uzatıldı mı?
  6. BİRİNCİ TRANSFER SEZONU başlangıç - bitiş tarihi 2024-2025 ⚽ İkinci transfer tescil dönemi ne zaman başlayacak ve bitecek?
  7. SURVİVOR FİNALGECESİ! 2024 Survivor All Star hangi tarihte bitiyor, şampiyon kim olacak? Final tarihi ve şampiyon adayları
  8. MAAŞ HABERLERİ: MAAŞLAR BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI? (Kurban Bayramı)💸 Haziran emekli ve memur maaşları bayramdan önce erken ödenir mi?
  9. ADIM ADIM LGS PUAN HESAPLAMA 2024 🔴Liselere Geçiş Sistemi sınav puanı hesaplaması nasıl yapılır?
  10. 2024 LGS'YE KAÇ KİŞİ GİRECEK? Bu yıl LGS sınavına kaç kişi başvurdu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.