SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ÖSYM MSÜ BAŞVURU EKRANI 2024 | MSÜ başvuruları ne zaman? MSÜ başvurusu nasıl yapılır ve başvuru ücreti ne kadar? Kimler başvuru yapabilir?

MSÜ 2024 başvuruları ÖSYM tarafından alınmaya başladı. 3 Ocak Çarşamba günü alınmaya başlanan başvurular ay sonuna kadar alınmaya devam edecek. Başvuru işlemleri ais.osym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre bilgisi girildikten sonra yapılabilecek. Peki MSÜ 2024 başvuru ücreti ne kadar? Kimler başvuru yapabilir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MEMUR ZAMMI 2024 TEMMUZ HESAPLAMASI: ZAM ORANI YÜZDE KAÇ? 4 Aylık enflasyon farkına göre memur maaşı yüzde kaç zamlandı? İşte 2024 Temmuz memur maaşı zam oranı hesaplaması
  2. GELİNİM MUTFAKTA bugün kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? 8 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta pideli köfte puan durumu
  3. YENİ EMEKLİ MAAŞI ZAMMI NETLEŞTİ Mİ? 2024 Temmuz'da emekli zam oranı % kaç? 4 Aylık enflasyon farkıyla emekli maaşı zammı yüzde kaç?
  4. FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak? 150 bin TL evlilik kredisi şartları...
  5. BU YILKİ KURBAN BAYRAMI AYIN KAÇI, BAYRAMA KAÇ GÜN VAR? 🍬 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün, bayramın 1. günü hangi güne denk geliyor?
  6. 20 MAYIS TATİL Mİ (Okullar, özel ve kamu)? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sonrası 20 Mayıs'ta okullar tatil mi?
  7. TCMB MERKEZ BANKASI MAYIS FAİZ KARARI 2024 💢 TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  8. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI yayın bilgisi! 📌MSB 1829 personel alımı kura çekimi nerede, saat kaçta yapılacak? MSB işçi alımı meslek grupları
  9. OKULLARIN KAPANIŞ TARİHİ 2024 🔔YAZ TATİLİNE KAÇ GÜN KALDI, okullar ne zaman kapanıyor? 2024 Karne günü
  10. EUROVİSİON 2024 CANLI YAYIN 🎤 Eurovision 2. yarı final saat kaçta, hangi kanalda? Eurovision finali ne zaman, hangi ülkede olacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.