SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

28-29 Ekim resmi tatil mi, yarım gün mü? 29 Ekim hangi güne denk geliyor, işyerleri-okullar tatil mi, 28 Ekim tatil mi? (2022 RESMİ TATİLLER)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaklaşıyor. Resmi tatil olarak kabul edilen 29 Ekim bu yıl hangi güne denk geliyor merak ediliyor. 28 Ekim de resmi tatil kapsamında mı olacak? Yoksa yarım gün mü kabul ediliyor? İşte resmi tatiller ve Cumhuriyet Bayramı tatili süresi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Müzeler Haftası 2024 ne zaman? 📍 18 Mayıs 2024 yarın müzeler ücretsiz mi, müzeler saat kaça kadar açık olacak?
  2. PERSONEL DUYURULARI: saglik.gov.tr 📢 Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 ne zaman? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı, kadro dağılımı nedir, hangi branşa, kaç kişi alınacak?
  3. GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 17 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu çeyreği aldı, bu hafta hangi gelin 10 bileziği kazandı?
  4. BURSLULUK SINAVI İOKBS SONUÇLARI 2024 hızlı & kolay sorgulama sayfası 💻 Bursluluk sınavı sonuçları taban puanları kaç?
  5. TATİL HABERLERİ 🔔 19 Mayıs dershaneler, kurslar, özel dersler tatil mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Pazar günü dershaneler ve kurslara resmi tatil mi?
  6. 19 MAYIS 2024 ETKİNLİKLERİ nerede, saat kaçta? 🎉 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bedava, ücretsiz konserler, kutlamalar
  7. 2024 meb.gov.tr BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI TIKLA SORGULA | 2024 Bursluluk sınavı sonuçları nasıl sorgulanır, Bursluluk parası ne zaman alınır?
  8. SONUÇ İÇİN GÖZLER MEB'DE! İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 🔥 Bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? meb.gov.tr sorgulama ekranı...
  9. SAAT VERİLDİ! Hastane randevuları ne zaman onaylanmalı? Hastane randevusu nasıl onaylanır, nasıl iptal olur? İşte MHRS doktor randevu ekranı
  10. FİLENİN SULTANLARI İTALYA KARŞISINDA! Türkiye-İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.