SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Açık Görüş İzni 2024: Anneler Günü'nde açık görüş izni var mı?

Anneler Günü'nün gelmesiyle birlikte ceza evlerinde olan tutukluların açık görüş izni olup olmayacağı araştırılıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Anneler Günü nedeniyle açık görüş olup olmayacağı ile ilgili açıklamada bulundu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 29 Mayıs ne günü? 29 Mayıs tatil mi, İstanbul'da Çarşamba günü okullar tatil mi?
  2. BAYRAM HABERİ 🐏 KURBAN BAYRAMI 2024 BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHİ! Kurban Bayramı ne zaman, bayram tatili kaç gün olacak?
  3. LGS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? MEB LGS sınav yerleri belli oldu mu? LGS'ye kaç gün kaldı?
  4. SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem nerede oldu? Son depremler listesi
  5. 3 BİN LİRALIK BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENDİ Mİ? 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi kimlere verilecek?
  6. Aile Destek Programı bitti mi, uzatıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman bitecek?
  7. EKPSS 2024 SINAV SONUÇLARI AÇIKLANIYOR! EKPSS sınav sonuçları bugün mü açıklanacak, saat kaçta? ÖSYM EKPSS sonuç sorgulama ekranı
  8. KPSS geç başvuru işleminde ve ücret ödemesinde son gün! KPSS geç başvuru nasıl yapılır, KPSS geç başvuru ücreti ne kadar, kaç para?
  9. SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ TEMMUZ MAAŞ ZAMMI 2024 SON DURUM 💥 Temmuz emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? En düşük emekli aylığı 12.500 TL olacak mı?
  10. AUZEF FİNAL SINAV TARİHLERİ 2024: AUZEF final sınav giriş belgesi yayımlandı mı? İstanbul Üniversitesi açıköğretim finali ne zaman?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.