SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AÇIK LİSE DERS SEÇİMİ: AÖL kayıt yenileme ne zaman bitiyor? AÖL 1. dönem sınav tarihleri...

Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılmıştı. Sınava girecek öğrenciler ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeli. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman, nasıl yapılır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 BURSLULUK SINAVI sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Bursluluk sonuçları için geri sayım...
  2. Öğrencilerin ve çalışanların gündeminden düşmüyor! 20 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ? Bu sene 20 Mayıs tarihi resmi tatil mi sayılacak?
  3. DGS BAŞVURU EKRANI ÖSYM: Dikey Geçiş Sınavı DGS sınavı ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu yap
  4. ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI SON DURUM: Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Gözler Temmuz 2024 asgari ücret zammında
  5. Kirada yüzde 25 zammı kaldırılacak mı? Yüzde 25 sınırı bitti mi, devam edecek mi? Kira artış oranı
  6. Gelinim Mutfakta piliç topkapı puan durumu > 15 Mayıs Gelinim Mutfakta yarışında bugün kim birinci oldu ve günlük ödül çeyrek altını kazandı?
  7. YENİ RAKAMLAR...GRAM ALTIN FİYATI bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 15 Mayıs 2024 Haftanın 3. gününde altın fiyatları kaç para?
  8. Yeni adım adım hastane randevusu onaylama işlemi > MHRS Hastane randevusu nasıl ve saat kaça kadar onaylanması gerekir? Doktor randevusu onaylanmazsa iptal mi olur?
  9. ÜNİVERSİTE SINAVI YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 YKS tarihleri ne zaman? İşte TYT - AYT - YDT takvimi
  10. SAĞLIK HABERLERİ 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ HPV aşısı nedir, ne işe yarar? 💉 HPV aşıları nerede yapılır, HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.