SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Aile Destek Programı bitti mi? 2023 Aile Destek Ödemeleri uzatıldı mı, son gün ne zaman?

Aile destek programı ödemeleri, her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Yardım için başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor. Hanedeki gelir aralığına göre aile destek ödeme tutarı da değişiklik gösteriyor. 12 ay süre ile yapılacan aile destek programı ödemeleri ne zaman bitiyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi edildi, ders yapılacak mı?
  2. SURVİVOR 3. ve 4. ELEME ADAYI KİM OLDU? 🏃‍♀️🏃‍♂️ Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları
  3. 3 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEMESİ 2024: 📌 Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? SSK, Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...
  4. SED ÖDEMESİ 2024 🔴 MAYIS AYI SED YARDIMI yattı mı? Sosyal ve Ekonomik Destek sorgulama ekranı
  5. 9. YARGI PAKETİ HABERLERİ: 9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek, Meclis'e geldi mi? Yeni Yargı Paketi'nde son durum nedir? 9. Yargı paketi içeriği hakkında
  6. YARGI FİNAL Mİ YAPACAK, ne zaman bitecek? Yargı dizisinde finale kaç bölüm kaldı, Ilgaz ölecek mi?
  7. SURVİVOR HİLMİCEM BİYOGRAFİSİ |Survivor Hilmicem kimdir, hangi sezonlar yarıştı?? Hilmicem İntepe kaç yaşında, aslen nereli? 
  8. SURVİVOR ÖZGÜR BİYOGRAFİSİ | Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında? Survivor All Star 2024 Özgür Tetik ne iş yapıyor ve nereli?
  9. SURVİVOR NEFİSE BİYOGRAFİSİ | Survivor Nefise kimdir, nereli, hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Nefise Karatay kaç yaşında, İnstagram hesabı ne?
  10. KORKUSUZ KORKAK OYUNCULARI VE KONUSU | Korkusuz Korkak filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak filmi nerede çekildi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.