SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AİLE DİZİSİ FİNAL bölümü 📺 Aile neden final yapıyor, Devin ölecek mi?

Aile dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile ekranlara damga vurdu. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizi 30. bölümü ile final yapıyor. Final sahnesinde ise Devin'in hastanedeki sahneleri ve Aslan'ın gözyaşları dikkat çekti. Peki, Aile dizisi neden final oluyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SATIŞA ÇIKIYOR! BİM 10 MAYIS CUMA AKTÜEL KATALOG | BİM 10 Mayıs Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Kahvaltı Seti, Blender Set, Air Fryerlı Mini Fırın...
  2. 500 TL'LİK BANKNOT çıkacak mı, basılacak mı? 500 TL yeni banknot olacak mı?
  3. EUROVİSİON 2024 2. YARI FİNAL CANLI İZLEME EKRANI! Eurovision 2. yarı final ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
  4. 20 MAYIS TATİL Mİ (Okullar, özel ve kamu çalışanları)? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ertesi günü 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi?
  5. 2024 FİNAL FOUR NE ZAMAN, tek maç mı? THY EuroLeague Final Four nerede, saat kaçta? EuroLeague Final Four bilet satışı...
  6. AUZEF VİZE SONUÇLARI SORGULAMA 💥 2024 AUZEF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, finaller ne zaman? AUZEF Giriş
  7. ULUSAL STAJ PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI 2024: Ulusal Staj Programı (USP) nedir, kimler faydalanabilir?
  8. BİLSEM SINAVI 🔴 BİLSEM BİREYSEL DEĞERLENDİRME SINAV GİRİŞ BELGESİ yayımlandı mı? 2024 MEB BİLSEM sınav tarihi...
  9. AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME 💥 Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavı ne zaman? Açık Lise kayıt yenileme ücreti ne kadar, son gün ne zaman?
  10. FED TOPLANTI TARİHİ 2024 (ABD Merkez Bankası): FED faiz kararı Mayıs toplantısı ne zaman, Mayıs FED faiz kararı ayın kaçında açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.