SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AK Parti Grup Toplantısı ne zaman, bugün var mı? AK Parti Grup Toplantısı saat kaçta?

Ankara'da kritik zirve yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile toplantı yaptı. Tüm gözler AK Parti Grup Toplantısına çevrildi. Gündeme ise toplantının günü ve saati ile ilgili sorular geldi. Peki AK Parti Grup Toplantısı ne zaman, bugün var mı? AK Parti Grup Toplantısı saat kaçta?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yeni sezon MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor? 👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳 2024 MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler?
  2. DOĞUM İZNİ KAÇ AY, DOĞUM İZNİ UZATILACAK MI? 2024 Annelik izni kaç ay olacak?
  3. BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ne kadar oldu, ne zaman ödenecek? Bayram ikramiyesi bayramdan önce yatar mı? Kimler emekli ikramiyesi alacak?
  4. 29 Mayıs yarın resmi tatil mi? 29 Mayıs yarın okullar, üniversiteler, iş yerleri tatil mi oldu?
  5. 29 Mayıs yarın toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs 2024 Çarşamba İstanbul'da toplu taşıma metro, metrobüs, marmaray, otobüs (iett), tramvay, vapur bedava mı?
  6. BU HAFTANIN A 101 Aktüel Ürünler Kataloğu 30 Mayıs 2024 > a101'in kurbanlık fiyatları ne kadar? A101'de bu hafta neler var, kaç para?
  7. Tüm oturumlar için takvim: KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim (lise) başvuru tarihi ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? 2024 KPSS ne zaman? İşte ÖSYM takvimi
  8. SON DAKİKA DEPREM | Az önce deprem nerede oldu, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem Haberleri
  9. 2024 Senesinin Kurbanlık fiyatları: Büyükbaş - Küçükbaş kurban fiyatı bu sene ne kadar, kaç TL?
  10. LGS GİRİŞ YERLERİ 2024 💢 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? LGS'ye kaç gün kaldı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.