SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MOTORİN-BENZİN-LPG'ye ÖTV zammı geldi mi? 3 Ocak Güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Akaryakıt fiyatları ÖTV zammı yüzde kaç oldu?

Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi, ÖTV zammı yapıldı mı sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından 6 aylık ÜFE oranı da belli oldu. Böylelikle akaryakıt fiyatlarına da otomatik olarak zam gelmiş oldu. Peki Benzin, Motorin, LPG'ye ne kadar zam geldi, ÖTV artışı yüzde kaç oldu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR NEFİSE BİYOGRAFİSİ: Survivor Nefise kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Nefise Karatay kaç yaşında, İnstagram hesabı ne?
  2. SURVİVOR ALEYNA BİYOGRAFİSİ: Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi yıl yarıştı? Survivor All Star 2024 Aleyna Kalaycıoğlu
  3. HABABAM SINIFI OYUNCULARI, KARAKTERLERİ VE KONUSU: Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? 
  4. MECLİS TATİLİ NE ZAMAN? 2024 TBMM hangi tarihte tatile girecek?
  5. 2024 ÖGG SINAV SONUCU SORGULAMA EGM 💥 Özel Güvenlik 108. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  6. SED ÖDEMELERİ 2024 🔴 MAYIS SED YARDIMI yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemesi sorgulama ekranı...
  7. İKİNCİ ORTAK SINAV TARİHLERİ 2024 👩‍🎓👨‍🎓 MEB 2. dönem 2. yazılı sınav örnek soru kitapçığı! 2. dönem ortak sınavları ne zaman?
  8. MEMUR ALIMI OLMAYACAK MI? Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi: Kamu personeli alımı durduruldu mu?
  9. KAMUDA SERVİSLER KALKTI MI, Memurlara servisler kalkıyor mu? 2024 Kamuda Tasarruf Paketi: Servisler kalkacak mı?
  10. BÜYÜK DERBİ! GS-FB DERBİ TARİHİ SÜPER LİG ⚽ Derbi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maç bileti satışa çıktı mı, ne kadar?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.