SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024 ALES TARİHLERİ ÖSYM: ALES 1/2/3 başvuru ve sınav ne zaman? Bu yıl ALES sınavları hangi tarihte?

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı, ÖSYM takviminde yer aldı. 2024 ALES sınavları için başvuru süreçleri de belli oldu. ALES 1, 2 ve 3 olmak üzere bu yıl da üç ayrı ALES uygulaması olacak. Peki, ALES başvuruları ne zaman başlıyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. EUROVİSİON 2024 KİM KAZANDI? Eurovision şarkı yarışmasını hangi ülke kazandı, birinci kim oldu, ne zaman belli olacak?
  2. ÖĞRETMEN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ 2024 AÇIKLANDI! Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman başlayacak, nasıl yapılır?
  3. BİRBİRİNDEN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı
  4. CUMA NAMAZI SAATİ KAÇTA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 10 Mayıs Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il cuma namazı vakitleri
  5. 20 MAYIS TATİL Mİ (Okullar, özel ve kamu çalışanları)? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ertesi günü 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi olacak?
  6. TEMETTÜ TAKVİMİ 2024 AÇIKLANDI! Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek?
  7. SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM! Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor kaptanlık ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni Mavi ve Kırmızı takım kaptanları ve yarışmacıları kimler oldu?
  8. SATIŞA ÇIKIYOR! BİM 10 MAYIS CUMA AKTÜEL KATALOG: BİM 10 Mayıs Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Kahvaltı Seti, Blender Set, Air Fryerlı Mini Fırın...
  9. EUROVİSİON 2024 2. YARI FİNAL CANLI İZLEME EKRANI! Eurovision 2. yarı final ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
  10. YENİ RANDEVU SİSTEMİ nasıl olacak? MHRS Onaylı Randevu Sistemi nedir ve onaylı randevu oluşturma nasıl yapılır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.