SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2023 ALES SINAV TARİHLERİ; ÖSYM ALES sınav başvuru tarihlerini açıkladı!

2023 ÖSYM sınav takvimi yayımlandı ve ALES sınavlarının da tarihleri netleşti. Akademik kariyer hedefleyen adayları yakından ilgilendiren ALES sınavı yıl içerisinde üç kez ÖSYM tarafından gerçekleştiriliyor. ÖSYM sınav takviminin yayımlanmasının ardından sınav ve başvuru tarihleri de belli oldu!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Survivor ne zaman bitecek, final ne zaman? 2024 Survivor final ödülü ne kadar?
  2. Kızıl Goncalar Vahit kimdir? Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'in babası Vahit'i canlandıracak olan Tolga Tekin kimdir, kaç yaşında?
  3. 20 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ? 🗓 Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmi tatil açıklaması geldi mi? 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü eğitim - öğretime 1 gün ara verilecek mi?
  4. Devlet hastanesi randevu onaylama nasıl, nereden yapılır? 🏥 MHRS randevusu nasıl onaylanır, nasıl iptal olur, son onay - iptal saati kaç?
  5. HAFTANIN İLK PUANLARI VERİLDİ || Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyreği taktı? Gelinim Mutfakta puan durumu 13 Mayıs 2024 tablosu
  6. BİM'de bu hafta kamp tutkunlarının aradığı her şey satışa çıkıyor! 💥 BİM 14-17 Mayıs aktüel kataloglarında bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? İşte o ürünler...
  7. 2024 İOKBS BURSLULUK SINAVI sonuçları açıklandı mı? Bursluluk sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? MEB sorgulama
  8. Bu sene okullar ne zaman kapanacak? 👧🏻👦🏻 İlkokul, ortaokul, lise sınıfları ne zaman tatile başlayacak?
  9. SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ AFAD/KANDİLLİ: 13 Mayıs 2024 Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde oldu?
  10. Açık lise 3. dönem sınavları ne zaman? 2024 AÖL sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.