SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ALES ne zaman? 2022 ALES ertelendi mi, sınav giriş yerleri belgesi yayımlandı mı?

ALES ertelenir mi? 2022 yılının ikinci ALES başvuru işlemleri alındı. Ardından ALES ne zaman sorusu gündeme gelmeye başladı. Fakat KPSS'de yaşanan soru skandalı sonrasında ALES iptal mi, ertelendi mi soruları da gündeme geldi. Peki ALES sınav giriş yerleri belgesi açıklandı mı? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı 2022-ALES/2 oturumu ÖSYM'nin belirlediği tarihte uygulanacak mı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAV GÜNLERİ MEB✍ 2024 AÖL 3. dönem sınav yerleri belli oldu mu, Açık Öğretim Lisesi sonuçlar ne zaman açıklanacak?
  2. POLİS TAYİNLERİ 2024 açıklandı mı, ne zaman belli olur? EGM polis atamaları...
  3. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ canlı: MSB 1829 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. HASTANE RANDEVU ONAYI & İPTALİ > MHRS Hastane randevusu nasıl onaylanır, nasıl iptal edilir? Doktor randevusu onaylanmazsa iptal mi olur?
  5. MEYDANA GELEN SON DEPREMLER LİSTESİ 📌 En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/KANDİLLİ (15 Mayıs) son depremler listesi...
  6. MEB'DEN TARİH || Bursluluk sınavı sonuçları erişime açıldı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 İOKBS Bursluluk sınavı sonuçları sorgulama ekranı
  7. Gelinim Mutfakta puan durumu! 15 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta hangi gelin birinci oldu?
  8. BUGÜNKÜ GRAM ALTIN FİYATI ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 15 Mayıs 2024 Haftanın 3. gününde altın fiyatları kaç para?
  9. SAĞLIK HABERLERİ 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ Ücretsiz HPV aşısı nedir, ne işe yarar? 💉 HPV aşıları nerede yapılır, HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
  10. Nursel Ergin açıkladı! Gelinim Mutfakta kim 1. oldu? 👰🏻📺 15 Mayıs bugün Gelinim Mutfakta puan durumu tablosu

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.