SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ALES SONUÇLARI AÇIKLANDI! ALES sınav sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM giriş ALES/3 sonucu görüntüleme

ALES sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Kasım ayında gerçekleşen Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sonuçları bugün açıklandı. Adaylar sonuçlara nasıl bakılacağını merak ediyor. Peki, ALES sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. OKULLARIN KAPANIŞ TARİHİ 2024 🔔YAZ TATİLİNE KAÇ GÜN KALDI, okullar ne zaman kapanıyor? 2024 Karne günü
  2. KURBANLIK FİYATLARI HİSSE BEDELİ 2024 | Yurt içi/Yurt dışı kurban kesim hisse bedeli ne kadar? TDV kurbanlık fiyatları belli oldu!
  3. 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme sınavı sonuçları hangi gün belli olur?
  4. DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENLİĞİ ATAMA TAKVİMİ 2024 | Din Kültürü Öğretmenliğine kaç kişi atanacak? 2024 öğretmen atama branş dağılımı
  5. EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER MAYIS 2024 | Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı ödeme tarihi ve sorgulama ekranı
  6. İLK DEFA DÜELLODA! SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
  7. ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! Benzin ve Motorine indirim geliyor! Benzin ve Motorine kaç lira indirim yapılacak? 7 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları!
  8. 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ AÇIKLANDI! | Öğretmen atama kontenjanları kadro ve branş dağılımı 2024 📍 İşte ön başvuruların başlayacağı tarih!
  9. 9. YARGI PAKETİ SON DURUM: ⚖️ 9. Yargı Paketi Meclis'ten geçti mi, ne zaman çıkıyor? Yeni Yargı Paketinde infaz düzenlemesi, genel af var mı?
  10. KURBAN KESİM BEDELİ 2024 DİYANET 💢 Vekaletle yurt içi ve yurt dışı kurban kesim bedeli ne kadar oldu, vekalet nasıl verilir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.