SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ALTIN FİYATLARI 13 MAYIS 2024: Güncel canlı gram altın fiyatı ne kadar, kaç tl oldu? Altın fiyatları son durum

Altın fiyatlarındaki son durum yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüş eğiliminde olan gram altın haftayı yükselişle kapattı. En çok tercih edilen yatırım araçlarından olan altına ilgi sürüyor. Peki, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatında son durum nedir? 13 Mayıs altın fiyatları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da dokunulmazlık sembolünü alan yarışmacı kim oldu?
  2. LGS GÖZETMEN ÜCRETLERİ 2024 | LGS sınav görevlisi/gözetmen ücreti ne kadar oldu? Gözetmen ücretleri ne zaman yatacak, hesaplara yatırıldı mı?
  3. LGS TABAN PUANLARI 2024 | LGS taban puanları ne zaman açıklanacak? 2024 LGS yüzdelik dilimleri ve puanları ne zaman belli olur? Kaç puanla hangi liseye girilir?
  4. LGS SONUÇ SORGULAMA MEB | LGS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? 2024 MEB LGS sonuç tarihi!
  5. TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN AÇILIYOR, ne zaman bitiyor? 2024-2025 Süper Lig transfer dönemi başlangıç ve bitiş tarihi
  6. KURBANLIK FİYATLARI 2024 | Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?
  7. ÇAKALLARLA DANS 6 OYUNCULARI VE KONUSU | Çakallarla Dans 6 konusu nedir, oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 6 ne zaman, hangi kanalda?
  8. MULAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Mulan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de!
  9. VİZONTELE FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU | Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi?
  10. Bu ayki emekli maaşı, memur maaşı (Haziran 2024) bayramdan önce yatacak mı? 2024 Haziran ayı emekli ve memur maaşları erken yatar mı, ne zaman hesaba geçer?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.