SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? Güncel çeyrek altın, gram altın fiyatı

Altın fiyatlarında son durum nedir? Yatırımcının gözü altın fiyatlarındaki hareketlenmelerde. ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hareketlenen gram altın fiyatı 1.037 liraya yükseldi. Ons altın fiyatı ise 1.802 dolardan işlem görüyor. Peki, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatı ne kadar?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BİYOGRAFİ 📍 Gürbüz Ilıcalı kimdir, kaç yaşında? Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı neden öldü, ne iş yapıyordu?
  2. KPSS başvurusu neden başlamadı, bugün başlar mı? KPSS Lisans, ÖABT, Alan Bilgisi başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman, başvuru ücreti kaç TL?
  3. YENİ KPSS BAŞVURU ADRESİ: ais.gov.tr 'de açıldı mı? ✍🏻 KPSS başvurusu nasıl yapılır, ücreti ne kadar? KPSS Lisans başvuru tarihlerinde son gün ne zaman? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT ne zaman?
  4. 9. YARGI PAKETİ İÇERİĞİ SON DAKİKA DURUMU 📌Yeni Yargı Paketinde infaz düzenlemesi, af var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkıyor?
  5. ALES/1 SONUÇLARI SORGULAMA sayfası 2024: ALES sonuçları ne zaman açıklanır? ALES/2 ve ALES/3 tarihi ÖSYM sınav takvimi
  6. 2024 KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ DİYANET TAKVİMİ 🐑 Bu yıl Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün, ayın kaçında? Kurban Bayramı tatili kaç gün?
  7. HIDIRELLEZ BAYRAMI KUTLAMASI 2024! Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez Bayramı ritüelleri neler?
  8. LGS KONULARI 2024 MEB kılavuzu ✍ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınavı ne zaman?
  9. KURBAN BAYRAMI EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024: Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi erken yatar mı?
  10. ASKERLİK YERİ ÖĞRENME 💥Mayıs askerlik celp sonuçları AÇIKLANDI! MSB Askerlik mayıs sınıflandırma sonucu...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.