SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ALTIN YÜKSELİŞTE! 5 Temmuz Gram-Çeyrek-ONS altın ne kadar oldu? CANLI altın fiyatları takip ekranı...

Yeni haftaya yükselişle başlayan gram altın 1.600 liranın üzerinde işlem görüyor. Bugün açıklanacak FED tutanakları altın fiyatlarının yön bulmasında etkili olacak. FED'in faiz arttırım kararlarına devam edip etmeyeceği ve verilecek mesajlar değerli metal için önemli bir veri olacak. İşte 5 Temmuz güncel Gram-Çeyrek altın fiyatları...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BELLİ OLDU ❗ İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 💻 T.C. Kimlik no, Doğum Tarihi, Güvenlik kodu ile Bursluluk sınav sonucu öğrenme ekranı >> İOKBS burs ücreti ne kadar, burslar ne zaman yatacak?
  2. AÇIKLANDI! 💥 MEB 2024 BURSLULUK İOKBS SONUÇLARI AÇIKLANDI! MEB.GOV.TR Burslululuk (İOKBS) sonuç sorgulama ekranı
  3. AÇIKLANDI: BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA | 2024 Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı, nasıl sorgulanır? (meb.gov.tr)
  4. RESMİ TATİL HABERLERİ 🎈 19 Mayıs resmi tatil mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil mi?
  5. TÜRKİYE-İTALYA MİLLETLER LİGİ VOLEYBOL MAÇI 🏐 Filenin Sultanları İtalya karşısında! Türkiye-İtalya 2024 VNL maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  6. 19 MAYIS dershaneler, kurslar, özel dersler tatil mi, değil mi? 19 Mayıs 2024 dershaneler, kurslar açık mı, kapalı mı olacak? 2024 Resmi tatiller takvimi
  7. ULAŞIM HABERLERİ 🚌 19 Mayıs Pazar toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de ulaşım bedava mı?
  8. GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 👰🏻 Seda, Damla, Arife, Zeynep arasından hangi gelin gitti? 17 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu çeyreği aldı, bu hafta hangi gelin 10 bileziği kazandı?
  9. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz'de bu hafta 75 bin TL'lik ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu?
  10. 2024 AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETİ YENİ | Avrasya Tüneli gece/gündüz otomobil, motosiklet tarifesi ne kadar oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.