SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ALTIN HAFTANIN SON İŞLEM GÜNÜNDE YÜKSELİŞTE! Gram-Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın fiyatları geçtiğimiz iki hafta yaşadığı düşüşün ardından yeni haftada daha sakin bir seyir izlemeye devam ediyor. Gram altın an itibariyle 2.460 lira seviyesinden işlem görürken bu rakam geçtiğimiz haftalarda 2.399 liranın altına gerilemişti. Çeyrek altın ise Nisan ayı sonunda gördüğü 3.971 lira seviyesinden 4.047 lira seviyesine yükseldi. İşte altın fiyatlarına ilişkin son durum...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KABİNE TOPLANTISI KARARLARI 2024 AÇIKLANDI! Kabine Toplantısı kararları ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi konulara değindi?
  2. KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR, gerçek adı ne? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
  3. KIZIL GONCALAR VAHİT KİMDİR? Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'in babası Vahit karakterine hayat veren Tolga Tekin kimdir, kaç yaşında?
  4. HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
  5. NON STOP FİLMİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU: Non Stop filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
  6. AMBULANS FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Ambulans filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV’de ilk kez ekranlara geliyor!
  7. AÖF SINAV YERİ SORGULAMA 2024 💻 Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman, saat kaçta?
  8. DİYANET KURBAN KESİM BEDELİ 2024 kaç TL, ne kadar oldu? Vekaletle kurban kesim bedeli yurt içi - yurt dışı
  9. BU YILKİ KURBAN BAYRAMI GÜNLERİ 📍 Kurban Bayramı'nın 1. günü ne zaman? Bayrama kaç gün var, bayram tatili 9 gün mü? Arefe günü ve Kurban Bayramı tarihleri...
  10. 2024 OKULLARIN KAPANIŞ TARİHİ MEB 👩‍🎓👨‍🎓 Okulların kapanmasına kaç gün var, karne günü ne zaman? Yaz tatili hangi tarihte başlıyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.