SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AMASYA SON DEPREMLER: Amasya'da deprem mi oldu? Amasya'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi

Amasya'da meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listeleniyor. Depremlerin şiddeti, merkez üssü gibi bilgiler vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki, Amasya'da deprem mi oldu? Amasya'da son 24 saat içerisinde nerede deprem meydana geldi? İşte Amasya son depremler listesi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YENİ BİM 7 HAZİRAN CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM 7 Haziran Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Düdüklü Tencere Seti, Karnıyarık Tenceresi, Izgara Tavası, Araba ve Motosiklet aksesuarları...
  2. LGS 2024 SONUÇ TARİHİNİ MEB DUYURDU! LGS soru ve cevapları erişime açıldı! Sözel-Sayısal LGS soru kitapçığı ve cevap anahtarları
  3. 2024 KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ 📌 Kurban Bayramı ne zaman, ayın kaçında? Arefe günü hangi gün? İşte bayram günleri...
  4. TEMMUZ 2024 ZAMLI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞ TABLOSU 📍 5 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu? SSK, Bağ-Kur Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak?
  5. TARİHLER AÇIKLANDI! KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYELERİ ne zaman yatacak? SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi banka hesaplarına ne zaman yatacak?
  6. 2024'ün Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman, başvuru şartları nedir? Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
  7. SINAV HABERLERİ 📅 KPSS Ön lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman? KPSS Ön lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru ücreti ne kadar?
  8. DGS: Dikey Geçiş Sınavı yerleri belli oldu mu? 2024 DGS ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
  9. Okullar Haziran'ın kaçında kapanacak? 2024 Yaz tatili başlangıcı hangi gün? Seneye okullar ne zaman açılacak?
  10. BAYRAM TATİLİ BELLİ KAÇ GÜN OLDU, 9 GÜN MÜ? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayram Tatili süresini açıkladı son dakika

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.