SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AÖL EK SINAV TARİHİ 2023: Açık lise ek sınavları nasıl olacak, hangi tarihte bitecek?

AÖL 2022-4 dönem ek sınavları başlıyor! Ek sınavlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından online olarak düzenlenecek. AÖL 2022-2023 yılı ek sınavları için sistem tarafından kayıt yenileme işlemi yapıldı. Açık Öğretim Lisesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 2022-4 Dönemi Ek Sınavları ne zaman bitecek?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. CANLI TAKİP ALTIN FİYATLARI 20 MAYIS: Altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Gram altın yükseldi mi, bugün kaç lira oldu?
  2. HAREKET PROJE HALKA ARZ SONUÇLARI: Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği ne zaman işlem görecek?
  3. LGS SINAV YERLERİ 2024 MEB: LGS'ye kaç gün var? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuç tarihi...
  4. AÖF FİNAL SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLE: 2024 Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman, saat kaçta?
  5. YKS TARİHİ (TYT-AYT-YDT)✍ ÖSYM YKS sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Üniversite sınavına kaç gün kaldı?
  6. FORMULA 1 (F1) YARIŞ PROGRAMI TAKVİMİ 2024 🏎 Formula 1 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 yarışı nereden izlenir?
  7. DİYANET KURBAN KESİM BEDELİ ne kadar oldu? 2024 yurt içi - yurt dışı vekaletle kurban kesim bedeli ücretleri...
  8. 9. YARGI PAKETİ HABERLERİ SON DURUM 🔴 9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek, Meclis'e geldi mi? Yeni 9. Yargı paketi içeriği...
  9. 2024 KURBAN BAYRAMI GÜNLERİ 📍 Kurban Bayramı 1. günü ne zaman? Bayrama kaç gün var, bayram tatili 9 gün mü? Arefe günü ve Kurban Bayramı tarihleri...
  10. SON DEPREM SON DAKİKA 20 MAYIS 2024: AFAD/Kandilli Deprem mi oldu? Son Depremler Listesi en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.