SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAV GİRİŞ EKRANI 2023 / 3. Dönem | Açık lise sınavları son gün ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları uygulanmaya devam ediyor. Öğrenciler, AÖL sınavlarında son gün ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak araştırmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, açık lise sınav takvimini paylaştı. İşte 2023/3. Dönem AÖL sınav giriş ekranı ve sınav sonuçları hakkında son durum

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Üniversite Sınavı ✍🏻 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ne zaman? 2024 Üniversite sınavı YKS sınav yerleri belli oldu mu, YKS sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
  2. İstanbul hava durumu ve Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu
  3. Yeni randevu sistemi nasıl olacak? MHRS Onaylı Randevu Sistemi nedir, onaylı randevu oluşturma nasıl yapılır?
  4. Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı 2024 / 1. Dönem ne zaman? Bekçilik başvuru şartları nedir, başvuru tarihleri ne zaman?
  5. Kurban Bayramı 2024 tarihleri ne zaman? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün olacak, 9 güne uzatılır mı?
  6. MSÜ: Milli Savunma Üniversitesi 2024 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Savunma Üniversitesi tercihleri hangi gün belli olacak?
  7. Memur maaşları ne kadar olacak? 2024 Temmuz memur zammı yüzde kaç? 4 Aylık enflasyon farkıyla şimdilik memur zammı yüzdesi
  8. YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs Cuma okullar tatil mi edildi, ders yapılmayacak mı? MEB'den son dakika açıklaması
  9. BELLİ OLDU >> GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI? Hangi gelin günün birincisi seçildi? 9 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu
  10. DGS başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır? 2924 DGS başvuru ücreti ne kadar, nereye ödenir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.