SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ (AÖL) sınav takvimi 2023 / 3. Dönem tarihleri | Açık lise sınavları ne zaman, online mı (çevrim içi) uygulanacak?

Açık Öğretim Lisesi sınav takvimi belli oldu. AÖL 1. ve 2. Dönem sınavları ardından 3. Dönem sınav tarihleri açıklandı. Öğrenciler AÖL sınavları ne zaman, açık lise 3. dönem sınavları online mı olacak öğrenmek istiyor. İşte MEB'in AÖL sınavları hakkında paylaşımı...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ANNELER GÜNÜ MESAJLARI SÖZLERİ 2024 | Anneler Günü için en güzel, farklı, yeni, anlamlı, kısa, uzun Anneler Günü mesajları sözleri
  2. 9 MAYIS ALTIN FİYATLARI CANLI TAKİP: Gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL? Bugünkü altın fiyatları
  3. DEPREM SON DAKİKA 9 MAYIS | AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler: Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? (Deprem Haberleri)
  4. GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI? Hangi gelin günün birincisi seçildi? 9 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu
  5. Gözler personeltemin.msb.gov.tr 'de 💥 MSÜ 2024 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Savunma Üniversitesi tercihleri hangi gün belli olacak?
  6. ÖSYM TAKVİMİ AÇIKLANDI >> DGS başvuru ekranı ne zaman açılıyor? 2024 DGS başvuru ücreti ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? Dikey Geçiş Sınavı başvurusu nasıl yapılır?
  7. 500 TL'LİK BANKNOT çıkacak mı, var mı? 500 TL yeni banknot basılacak mı?
  8. 20 MAYIS TATİL Mİ (Okullar, özel ve kamu çalışanları)? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ertesi günü 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi?
  9. FİNAL FOUR NE ZAMAN, tek maç mı? THY EuroLeague Final Four nerede, saat kaçta? EuroLeague Final Four bilet satışı...
  10. AUZEF VİZE SONUÇLARI SORGULAMA 💥AUZEF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, finaller ne zaman? AUZEF Giriş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.