SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KASIM ARA TATİL TARİHLERİ AÇIKLANDI 2022 || OKULLARDA ilk ara tatil ne zaman, kasım ara tatili bu cuma günü mü başlıyor? 1 haftalık ara tatil ne zaman bitiyor?

Kasım ara tatili, öğrenciler tarafından heyecanla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı ara tatil tarihlerini açıkladı. Kasım ara tatiline sayılı günler kala öğrenciler 1 haftalık ara tatil tarihlerini araştırmaya başladılar. 1 haftalık ara tatilde öğretmenler için ise seminerler düzenlenecek. Peki bu yıl okullarda ara tatil ne zaman başlıyor ve bitiyor 2022? İşte 1 haftalık ara tatil tarihleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ÇAKALLARLA DANS 6 OYUNCULARI VE KONUSU | Çakallarla Dans 6 konusu nedir, oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 6 ne zaman, hangi kanalda?
  2. MULAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Mulan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de!
  3. VİZONTELE FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU | Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi?
  4. Bu ayki emekli maaşı, memur maaşı (Haziran 2024) bayramdan önce yatacak mı? 2024 Haziran ayı emekli ve memur maaşları erken yatar mı, ne zaman hesaba geçer?
  5. BAŞLADI 📌 BAKICI DESTEĞİ BAŞVURU ADRESİ ▶ turkiye.gov.tr || Çalışan annelere 325 Avro (11.339 TL) destek başvurusu nasıl yapılır? Çalışan annelere bakıcı desteği ne kadar, şartları nedir?
  6. BAYRAM NE ZAMAN? 2024 Bayramlaşma tarihleri! 🤝🏻 Kurban Bayramı kaç gün, hangi tarihte başlıyor, hangi gün bitiyor?
  7. MARKET HABERİ 🛒 A 101 aktüel katalog 6 Haziran 2024 | Bayram öncesinde a101 aktüel ürünler kataloğunda kurban fiyatları
  8. 2 Sezonu olan Aşk-ı Memnu bu yaz ne zaman başlıyor? 💘 Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri hangi günler, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı
  9. GÖZLER KABİNE'DE! BAYRAM TATİLİ 9 gün oldu mu? 20-21 Haziran Kurban Bayramı tatiline eklendi mi? İşte bayram tarihleri...
  10. EMEKLİ TEMMUZ 2024 MAAŞ ZAMMI SON DURUM 📍 SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak, 5 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu? Seyyanen zam olacak mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.