SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ARA TATİL NE ZAMAN 2023? Okullarda ara tatil hangi tarihte başlıyor ve 9 günlük ara tatil ne zaman bitiyor? Ara tatil bu haftanın sonunda başlıyor!

Ara tatil tarihleri kasım ayının gelmesiyle beraber araştırılmaya başlandı. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi ilk ara tatili kasım ayında gerçekleştirilecek. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri ara tatil günlerini merak ediyorlar. Peki 2023 ara tatil ne zaman başlıyor ve bitiyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Zilhicce ayı ne zaman, hangi gün başlıyor 2024? Zilhicce ayı fazileti nedir?
  2. 29 Mayıs bugün resmi tatil mi? Bugün okullar tatil mi, iş yerleri kapalı mı? 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü okullar, üniversiteler, bankalar, hastaneler, kargolar ve diğer sektörler resmi tatil mi?
  3. Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı mı? 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi SSK, Bağ-Kur ödeme tarihleri...
  4. İSTANBUL HABERLERİ ✨ 29 Mayıs İstanbul'un Fethi mesajları, sözleri! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi için resimli mesajlar
  5. 29 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? BUGÜN METRO, METROBÜS, MARMARAY, OTOBÜS, VAPUR SAAT 00.00'a kadar ücretsiz mi? 29 Mayıs'ta toplu taşıma turnike geçişleri bedava mı?
  6. ATA AÖF Final Sınav Giriş Belgesi 2024: Atatürk Üniversitesi ATA AÖF final sınavları saat kaçta?
  7. MEB GİRİŞ YKS DENEME SINAVI SONUÇLARI sorgulama ekranı: 2024 YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden görüntülenecek?
  8. 29 MAYIS 2024 SON DAKİKA SON DEPREMLER | Az önce deprem nerede oldu, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem Haberleri
  9. GELİNİM MUTFAKTA EKMEK DOLMASI PUAN DURUMU 🍽 Gelinim Mutfakta birincisi kim, hangi gelin oldu? 29 Mayıs 2024
  10. MEMUR TEMMUZ 20224 MAAŞ ZAMMI! Memur 5 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu? Memur maaş zam oranı yüzde kaç olacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.