SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2023 BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, BUGÜN PTT ÇALIŞIYOR MU, kapalı mı? Ramazan Bayramı'nda kargolar yarım gün mü, PTT tatil mi?

Ramazan Bayramı'nda kargolar ve PTT çalışma saatleri ile ilgili detaylar merak ediliyor. Bu sene Ramazan Bayramı 21 Nisan tarihinde idrak ediliyor. Arefe günü ardından PTT'nin açık olduğu saatler araştırılıyor. Arefe Günü ve bayramda kargoların açık olup olmadığı araştırılıyor. Peki, Bayramda kargolar açık mı, Ramazan Bayram'ında kargolar çalışıyor mu? Bugün PTT saat kaça kadar açık?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KARMA DÜELLOLAR BAŞLADI! SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SON DAKİKA? 2024 Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı adaya veda etti?
  2. AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ 2024: AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim AÖF sınavları ne zaman?
  3. 12 Mayıs Hemşireler Günü mesajı, sözleri 2024 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ Hemşireler Günü mesajları ve görselleri
  4. 2024 Yaz tatili başlangıç tarihi! Okullar ne zaman kapanacak? İlkokul, ortaokul, lise sınıfları ne zaman tatile başlayacak?
  5. TCMB TAKVİMİ 📢 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2024 Mayıs Merkez Bankası toplantısı hangi gün, ayın kaçında?
  6. Toplam 100 milyar TL’lik tasarruf paketi nedir? 2024 Kamu tasarruf paketi planı maddeleri 2024
  7. 2024 Babalar Günü tarihi ne zaman, hangi gün? ✨ Bu seneki Babalar Günü hangi tarihte kutlanacak?
  8. BUGÜNE AİT SON DEPREMLER || AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler listesi 12 Mayıs 2024 Pazar
  9. ANNELER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024 >> Anneye, ablaya, kaynanaya, arkadaşa Anneler Günü mesajı ve resimleri
  10. MEB'DEN TARİH ❗ Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 Bursluluk sınavı sonuçları öğrenme ekranı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.