SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YENİ ASGARİ ÜCRET ZAMMI İÇİN SON TAHMİN: Asgari ücret zammı ne kadar, kaç TL olacak? Yüzde kaç zam gelir? 2024 HABERLERİ

Asgari ücret zammı ile ilgili son tahminler yakından takip ediliyor. Son olarak Temmuz ayında gelen ara zam ile birlikte net asgari ücret 11 bin 402 liraya yükselmişti. 2024 Ocak zammı için ise tahminler sürüyor. Peki, yeni yılda asgari ücrete ne kadar zam bekleniyor. Ekonomist Muhammet Bayram asgari ücret ile ilgili masadaki en güçlü tahminleri açıkladı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AREFE GÜNÜ 1000 İHLAS okumanın fazileti nedir, ne zaman ve saat kaça kadar okunabilir? Arefe Günü okunacak dualar nelerdir?
  2. GÜRCİSTAN-TÜRKİYE EURO 2024 F grubu ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? A Milli Takım maç takvimi...
  3. Televizyon programı 📺 Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta (sezon finali) kim kazandı? İşte 75 bin liralık ödülün sahibi 14 Haziran 2024
  4. ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI (14 HAZİRAN) On Numara çekilişinde büyük ikramiye 387,4 bin TL!
  5. BİM YEPYENİ AKTÜEL KATALOĞU RAFLARDA SATIŞTA! 📢 14 Haziran Cuma BİM aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Halı ve Koltuk Temizleme Makinesi, Robot Süpürge, Vakum Makinesi, Vantilatör, 3 Çekmeceli Derin Dondurucu
  6. Almanya-İskoçya EURO 2024 A grubu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 futbol şöleni başlıyor!
  7. FİLENİN SULTANLARI MAÇ TAKVİMİ 🏐 Çin-Türkiye voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Filenin Sultanları Milletler Ligi'nde kaçıncı sırada, puanı kaç?
  8. AREFE GÜNÜ KARGOLAR AÇIK MI, kapalı mı? 15 Haziran Cumartesi Arefe Günü kargolar çalışıyor mu? PTT Kargo Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Aras Kargo arefe günü açık mı?
  9. Alışveriş 🛵 Trendyol Go arefe günü ve bayramda çalışıyor mu?Arefe günü ve bayramda Trendyol Go'dan sipariş verilir mi?
  10. 2024 KURBAN BAYRAMI AREFE MESAJLARI: Yepyeni, En güzel, dualı, farklı, yeni, arefe günü mesajları/sözleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.