SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2023 ASGARİ ÜCRET 2.TOPLANTISI ne zaman? Asgari ücret zam toplantısı sonrasında açıklamalar neler oldu? Asgari Ücret zam gelişmeleri...

Asgari ücret zammı için gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantısına çevrildi. Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret zammı için Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantı yapıldı.. Peki asgari ücret toplantısı sonrasında neler açıklandı? Asgari ücret 2.toplantısı ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2 Sezonu olan Aşk-ı Memnu bu yaz ne zaman başlıyor? 💘 Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri hangi günler, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı
  2. GÖZLER KABİNE'DE! BAYRAM TATİLİ 9 gün oldu mu? 20-21 Haziran Kurban Bayramı tatiline eklendi mi? İşte bayram tarihleri...
  3. EMEKLİ TEMMUZ 2024 MAAŞ ZAMMI SON DURUM 📍 SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak, 5 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu? Seyyanen zam olacak mı?
  4. Okullar ne zaman kapanacak, karneler hangi tarihte verilecek? Yaz tatili ne zaman başlayacak?
  5. A 101 aktüel katalog 6 Haziran 2024 | Bayram öncesinde a101 aktüel ürünler kataloğunda kurban fiyatları
  6. KANAL D DUYURDU 📺 Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? 2024 Yılı Aşkı Memnu hangi günler, saat kaçta yayınlanacak?
  7. Bayram ikramiyeleri ödeniyor mu, başladı mı? 2024 Bayram ikramiyesi ne zaman, hangi tarihte ödenecek? Kimler bayram ikramiyesi alacak?
  8. Müge Anlı'nın programında bugün yaşananlar: Çok konuşulan Selahattin Yalnız kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Selahattin Yalnız olayı nedir?
  9. BUGÜN BAŞLADI 🚢 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alımı 2024 başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman, başvuru şartları nedir? Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
  10. BİM İLK HAZİRAN KATALOĞU YARIN SATIŞA ÇIKIYOR! BİM 4-7 Haziran Salı/Cuma aktüel kataloglarında hangi ürünler satışta olacak? Izgara Tava, Düdüklü Tencere Seti, Renkli Çelik Süzgeç...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.