SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AŞKA DÜŞMAN DOKTOR UYGAR KİMDİR, gerçek adı nedir? Aşka Düşman'ın Uygar'ı Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir, kaç yaşında?

Aşka Düşman dizisi ilk bölümü ile bu akşam izleyicilerle buluşacak. Dizde Doktor Uygar karakterine Cem Yiğit Üzümoğlu hayat verecek. Peki Aşka Düşman'ın Doktor Uygar'ı Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir, kaç yaşında?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YKS SINAV SORULARI: YKS sınav soruları ve cevap anahtarı! ÖSYM TYT,AYT, YDT soru kitapçıkları ve cevap anahtarları
  2. meb.gov.tr & e Devlet giriş 👨🏻‍🏫👩🏻‍🏫 Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı, nasıl öğrenilir? 20 bin öğretmen ataması sözlü sınavlar ne zaman başlıyor? İşte MEB mülakat yeri öğrenme ekranı
  3. YKS sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? YKS sonuçları için ÖSYM'den net tarih (YKS SONUÇLARI HABERLERİ)
  4. YENİ 11-14 HAZİRAN BİM AKTÜEL KATALOĞU! BİM'de bu hafta Babalar Gününe özel hediyelik ürün seçenekleri satışa çıkıyor! Pantalon, T-Shirt, Saat, Cüzdan...
  5. Transfer sezonu ne zaman başlıyor? 2024-2024 Süper Lig transfer dönemi başlangıç ve bitiş tarihleri...
  6. Adayların gözü kulağı osym.gov.tr 'de ▶ DGS sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır? Dikey Geçiş Sınavı bu sene ne zaman uygulanacak?
  7. MEMUR VE EMEKLİ HAZİRAN MAAŞLARI ERKEN yatacak mı? Haziran ayı SSK, Bağ-Kur emekli maaşları bayramdan önce ödenecek mi?
  8. Emeklilere bayram ikramiyesi sorgulama 2024: SSK-Bağkur Kurban Bayramı ikramiyesi ödeme günleri ne zaman? Emekli ikramiyeleri yattı mı?
  9. Okullar ne zaman kapanacak, bu Cuma mı? Karne günü hangi gün, ayın kaçında? 🎒 YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? İşte 2024 İlkokul, ortaokul, liselerde son gün...
  10. ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? Üniversite tercihleri kaç gün sürecek? 2024 YKS tercih kılavuzu açıklandı mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.