SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ASKERLİK YERLERİ ne zaman açıklanacak 2023? Kasım ayı askerlik yerleri nereden öğrenilecek? Askerlik yerleri sorgulama ekranı (e Devlet)

Askerlik yerleri için sonuçlar büyük bir heyecanla bekleniyor. Kasım ayı seçim ve sınıflandırma sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kala gözler askerlik yerleri sorgulama ekranına çevrildi. Peki kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, nereden sorgulanacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BAYRAM NAMAZI SAATİ İSTANBUL ANKARA İZMİR 2024 | Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Kurban Bayramı namazı ne zaman? Diyanet Bayram namazı saatleri
  2. CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı farz mı? Adım adım cuma namazı kılınışı
  3. TEŞRİK TEKBİRİ NEDİR, KADINLAR GETİREBİLİR Mİ, kimler getirir? Kurban kesmeyen teşrik tekbiri getirir mi? Teşrik tekbirinin hükmü nedir?
  4. İETT OTOBÜSLER BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ, bedava mı? Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda toplu taşıma bedava mı? Bayramda İstanbul, Ankara, İzmir'de ulaşım ücretsiz mi?
  5. AREFE VE BAYRAMDA NOTERLER AÇIK MI? 15-19 Haziran arefe günü ve bayramda noter açık mı kapalı mı olacak? Bayram tatilinde noterler çalışıyor mu, ne zaman açılır?
  6. KARNELER VERİLDİ Mİ? KARNELER NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VERİLECEK? 2024 Karneler basıldı mı? 14 Haziran karne saati
  7. MARKETLER BAYRAMDA AÇIK MI? BİM, A101, ŞOK Kurban Bayramı 1-2. gün açık olacak mı?
  8. AREFE GÜNÜ AVM'LER AÇIK MI? Arefe günü ve bayramda alışveriş merkezleri (avm'ler) kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 15 Haziran 2024 Cumartesi AVM çalışma saatleri
  9. AREFE GÜNÜ KARGOLAR AÇIK MI, kapalı mı? 15 Haziran Cumartesi Arefe Günü kargolar çalışıyor mu? PTT Kargo Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Aras Kargo arefe günü açık mı?
  10. AREFE GÜNÜ ECZANELER AÇIK MI? 2024 Arefe günü eczaneler yarım gün mü, saat kaça kadar açık? Kurban Bayramı ve arefe günü eczane çalışma saatleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.