SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AUZEF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu? 📌 AUZEF bütünleme sınav sonuç sorgulama ekranı

AUZEF bütünleme sınav sonuçlarına ilişkin araştırmalar sınava katılan adaylar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. 10-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen bütünleme sınavlarının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki AUZEF 10-11 Şubat bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAVLARI ne zaman? ✍ 2024 AÖL sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
  2. GÖZLER EGM'DE! ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 💥 Özel Güvenlik 108. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  3. SINAV HABERLERİ ✅ KPSS lisans başvurularında son gün ne zaman? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?
  4. YENİ 📍 Bekçi alımı başvurusu ne zaman, bekçilik başvuru şartları nedir? 2024 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili yeni duyuru var mı?
  5. Bahar 12. yeni bölüm bu akşam var mı? Bahar yeni bölüm bugün saat 20.00'de yayınlanacak mı? İşte 14 Mayıs 2024 Show TV yayın akışı
  6. OKULLARIN KAPANMASINA KAÇ GÜN KALDI? Bu sene okullar ne zaman kapanacak? 👧🏻👦🏻 İlkokul, ortaokul, lise sınıfları ne zaman yaz tatiline başlayacak?
  7. TEMMUZ EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER 📌 SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? En düşük emekli maaşı kaç liraya yükselecek?
  8. YENİ BÖLÜM 🎀 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyreği taktı? 14 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu
  9. RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! 📍 BİM 14 Mayıs Salı aktüel kataloğunda hangi ürünler var? BİM 17 Mayıs Cuma kataloğunda kamp severler için onlarca farklı ürün seçeneği satışta olacak!
  10. 2 GÜNE SATIŞTA 🛒 A 101 AKTÜEL KATALOG 16 MAYIS 2024 >> a101'deki uygun fiyatlı ürünler nedir, ne kadara satışa çıkacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.