SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AUZEF BÜTÜNLEME TARİHLERİ 2024: AUZEF Telafi (Bütünleme) sınavı ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?

AUZEF akademik takvimine göre 2023-2024 yılı sınav tarihleri belli oldu. Öğrenciler ise finla sınavı ardından bütünleme yani telafi sınav uygulamalarına yöneldi. Öne çıkan soru ise; AUZEF bütünleme sınavı ne zaman, kaç dakika sürecek?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. CANLI TAKİP | ALTIN FİYATLARI 20 MAYIS: Altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Gram altın yükseldi mi, bugün kaç lira oldu?
  2. SON DEPREMLER SON DAKİKA GÜNCEL LİSTE: AFAD/Kandilli Deprem mi oldu? Son Depremler Haberleri en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
  3. İRAN CUMHURBAŞKANI İBRAHİM REİSİ KİMDİR? İbrahim Reisi hayatı ve siyasi kariyerine ilişkin merak edilenler...
  4. ALEYNA YALÇIN KİMDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün yeni sevgilisi Aleyna Yalçın kaç yaşında, mesleği nedir?
  5. AÖF SINAV YERLERİ SORGULAMA 2024 💻 Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman, saat kaçta?
  6. FORMULA 1 (F1) YARIŞ PROGRAMI TAKVİMİ 2024 🏎 Formula 1 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 yarışı nereden izlenir?
  7. DİYANET KURBAN KESİM BEDELİ ne kadar oldu? 2024 yurt içi - yurt dışı vekaletle kurban kesim bedeli ücretleri...
  8. YKS TARİHİ (TYT-AYT-YDT) SAATİ ✍ ÖSYM YKS sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Üniversite sınavına kaç gün kaldı?
  9. 9. YARGI PAKETİ HABERLERİ SON DURUM 🔴 9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek, Meclis'e geldi mi? Yeni 9. Yargı paketi içeriği...
  10. BU YILKİ KURBAN BAYRAMI GÜNLERİ 📍 Kurban Bayramı 1. günü ne zaman? Bayrama kaç gün var, bayram tatili 9 gün mü? Arefe günü ve Kurban Bayramı tarihleri...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.