SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AUZEF SINAV TAKVİMİ 2023-2024: AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF güz dönemi final sınavı tarihleri nedir?

"2023 AUZEF sınavları ne zaman?" sorusu sınava hazırlanan öğrenciler tarafından gündeme geldi. 2023-2024 akademik yılı İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınav takvimi güncellendi. Üniversite eğitimlerine uzaktan devam eden öğrenciler, final ve bütünleme sınavlarının yapılacağı tarihleri merak ediyor. İşte 2023-2024 AUZEF sınav takvimi…

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MECLİS TATİLİ NE ZAMAN? 2024 TBMM hangi tarihte tatile girecek?
  2. 2024 ÖGG SINAV SONUCU SORGULAMA EGM 💥 Özel Güvenlik 108. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  3. SED ÖDEMELERİ 2024 🔴 MAYIS SED YARDIMI yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemesi sorgulama ekranı...
  4. İKİNCİ ORTAK SINAV TARİHLERİ 2024 👩‍🎓👨‍🎓 MEB 2. dönem 2. yazılı sınav örnek soru kitapçığı! 2. dönem ortak sınavları ne zaman?
  5. MEMUR ALIMI OLMAYACAK MI? Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi: Kamu personeli alımı durduruldu mu?
  6. KAMUDA SERVİSLER KALKTI MI, Memurlara servisler kalkıyor mu? 2024 Kamuda Tasarruf Paketi: Servisler kalkacak mı?
  7. BÜYÜK DERBİ! GS-FB DERBİ TARİHİ SÜPER LİG ⚽ Derbi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maç bileti satışa çıktı mı, ne kadar?
  8. Kanal D'nin Gelinim Mutfakta yarışmasında kim 1. oldu? 👰🏻📺 15 Mayıs bugün Gelinim Mutfakta puan durumu tablosu
  9. SINAV HABERLERİ 📌 KPSS LİSANS BAŞVURULARININ BİTMESİNE SAATLER KALDI! 2024 KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?
  10. AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAV GÜNLERİ MEB✍ 2024 AÖL 3. dönem sınav yerleri belli oldu mu, Açık Öğretim Lisesi sonuçlar ne zaman açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.