SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024 Yılının Babalar Günü ne zaman, hangi gün? 👨‍👧 Bu sene Babalar Günü hangi tarihte kutlanacak?

Bugün Anneler Günü olmasından dolayı gündeme Babalar Günü'nün ne zaman, hangi tarihte kutlanacak sorusu da geldi. Yılın anlamlı günlerinden biri olan Babalar Günü bu yıl hangi tarihe denk geliyor? İşte babasının bu özel gününü kutlamak isteyenler için Babalar Günü...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON DAKİKA YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ 5 HAZİRAN AFAD/KANDİLLİ: HATAY'DA Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  2. MAAŞ HABERLERİ 2024 💸 Haziran'ın maaşları erken yatar mı? Emekli maaşları, Memur maaşları bu ay erkenden hesaba geçer mi?
  3. BAKICI DESTEĞİ BAŞVURU EKRANI 📍 Çalışan annelere destek ne kadar, başvuru şartları nedir? 2024 Çalışan annelere bakıcı desteği başvurusu nasıl yapılır, kaç kişi yararlanacak, hangi illerde geçerli?
  4. Dünya Çevre Günü mesajları - sözleri 🌳 2024 Resimli Dünya Çevre Günü kutlama, koruma mesajları
  5. BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME VAKTİ GELDİ Mİ? 2024 Bayram ikramiyesi ne zaman, hangi günlerde yatırılacak? Emekli - yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, ölüm aylığı, şehit yakınları, gaziler...
  6. Bu ayki evde bakım maaşı 15'inden önce yatacak mı? 2024 Haziran Evde bakım maaşı bayramdan önce yatar mı?
  7. ais.osym.gov.tr 💻 EKPSS Branş Bazında Sıralamalar! 2024 EKPSS sıralamasına nereden bakılır?
  8. TV KANAL YAYIN AKIŞI LİSTESİ! 5 Haziran bu akşam TV'de hangi dizi ve programlar var? Kanal D, ATV, Star TV, Show TV, TRT 1, TV8, Now TV yayın akışı listesi...
  9. A 101 AKTÜEL KATALOG yarın için geçerli! 6 Haziran 2024 a101 aktüel ürünler kataloğu
  10. BU SENEKİ DGS SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANI AÇILDI MI? DGS: Dikey Geçiş Sınavı yerleri belli oldu mu? 2024 DGS ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.