SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BAYRAM TATİLİNDE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, BEDAVA MI? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz olacak mı?

Bayram tatili başlıyor. 2024 Ramazan Bayramı için tatil süresi 9 güne çıkarıldı. Tatilde İstanbul dışına çıkmayacak olan vatandaşlar toplu taşıma ücretli mi olacak sorusuna yanıt arıyor. Bayram tatilinde otobüs, Metrobüs, metro, tramvay, Marmaray ücretsiz olacak mı? Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ile ilgili açıklama gelirken gözler İBB'den gelecek açıklamadaydı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SON DAKİKA? Survivor All Star 2024 eleme düellosunda hangi yarışmacı adaya veda etti?
  2. SURVİVOR ATAKAN BİYOGRAFİSİ | Survivor Avatar Atakan kimdir, nereli? Survivor All Star Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, şampiyon oldu mu? 
  3. SURVİVOR ÖZGÜR BİYOGRAFİSİ | Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında? Survivor All Star 2024 Özgür Tetik ne iş yapıyor, nereli?
  4. MEB İOKBS 2024 BURSLULUK SONUÇLARI AÇIKLANIYOR! 💥 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak, bugün açıklanır mı? MEB sorgulama ekranı
  5. CUMA NAMAZI VAKTİ: 17 Mayıs Cuma namazı kaçta kılınacak İstanbul, Ankara, İzmir? Diyanet il il cuma namazı vakitleri
  6. YENİ CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı
  7. HANDE BALADIN KİMDİR, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Filenin Sultanları'nın yıldızı Hande Baladın boyu kaç, hangi takımda oynuyor?
  8. MELİSSA VARGAS KİMDİR, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Filenin Sultanları'nın yıldızı Melissa Vargas boyu kaç, hangi takımda oynuyor?
  9. ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Filenin Sultanları'nın yıldızı Zehra Güneş boyu kaç, hangi takımda oynuyor?
  10. EBRAR KARAKURT KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt boyu kaç, hangi takımda oynuyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.