SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, yerler belli oldu mu? 2024 Bedelli askerlik ücreti ne kadar?

Bedelli askerlik yerlerinin açıklanacağı tarih belli oldu. 2024 bedelli askerlik ücreti de açıklandı. Bu yıl askere gidecekler, bedelli askerlik celp ve sevk tarihlerini merak ediyorlar. Peki bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ 2024: AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim AÖF sınavları ne zaman?
  2. KARMA DÜELLOLAR BAŞLADI! SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SON DAKİKA? 2024 Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı adaya veda etti?
  3. KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN 2024? Kurban Bayramı bu yıl hangi güne denk geliyor, bayram tatili kaç gün olacak? Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı?
  4. AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA 2024 | Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?
  5. BARAJ DOLULUK ORANI SON DURUM 13 Mayıs Pazartesi: İSKİ verileri ile güncel İstanbul barajları doluluk oranı kaç oldu?
  6. ÖĞRETMEN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ 2024: Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman başlayacak, nasıl yapılır?
  7. BAYRAM İKRAMİYESİ erken yatar mı, ne zaman ödenecek? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Emekli Bayram İkramiyesi ödeme tarihleri
  8. MSÜ TERCİH SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 MSÜ tercih sonuçları nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı!
  9. 12 Mayıs Hemşireler Günü mesajı, sözleri 2024 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ Hemşireler Günü mesajları ve görselleri
  10. 2024 Yaz tatili başlangıç tarihi! Okullar ne zaman kapanacak? İlkokul, ortaokul, lise sınıfları ne zaman tatile başlayacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.