SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI tarihi! 2022 Bekçi sonuçlarının açıklanacağı gün...

Bekçilik sınav sonuç tarihi Polis Akademisi tarafından yayımlandı mı? 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavının soru ve cevapları açıklandı. Bekçi adayları soruları ve cevapları inceleyerek başarı puanını ölçmek istedi. Ardından ise Bekçilik sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak soruları peş peşe geldi. Peki 2022 Bekçilik sınavı sonuç sorgulama nereden yapılır? İşte Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavının sonuç tarihi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. CUMA NAMAZI SAATİ KAÇTA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 3 MAYIS Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri
  2. EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı
  3. BEKLENMEDİK VEDA! 🏃‍♂️ SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti?
  4. NİSAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI YARIN AÇIKLANIYOR! TÜİK Nisan ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (TÜFE, ÜFE, TEFE)
  5. TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON TABLO | SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu?
  6. 2023-2024 SÜPER LİG SEZONU NE ZAMAN BİTİYOR? Trendyol Süper Lig kalan maçlar (Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor)
  7. ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI başvurusu İŞKUR 2024 | Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 1072 personel alımı kurası ne zaman?
  8. ARNAVUTKÖY PROJESİ KURA ÇEKİMİ! THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekimi ne zaman, saat kaçta? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  9. GÜNCELLENMİŞ SON DEPREMLER LİSTESİ || Az önce deprem mi oldu, konumu nerede, kaç büyüklüğünde, derinliği ne kadar? Son dakika son depremler
  10. LGS KONULARI 2024 MEB (Tüm dersler) 💢 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınav tarihi ne zaman?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.