SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BERK GÖKTAŞ KİMDİR? Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soruyu bilen Berk Göktaş nereli, kaç yaşında ve nerede okuyor?

'Kim Milyoner Olmak İster Berk Göktaş kimdir?' sorusu yarışmayı izleyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu için nefesler tutuldu. Başarılı yarışmacı Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Genç yarışmacı Berk Göktaş, performansıyla göz doldururken Kim Milyoner Olmak İster’in geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde başarısıyla tüm tebrikleri toplamış ve 1 milyon TL değerindeki 12. soruya da doğru cevap vermişti. Göktaş, bu akşam Milyoner’de 5 milyon TL değerindeki 13. soruyu yanıtladı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster Berk Göktaş kimdir? Berk Göktaş nereli, kaç yaşında, nerede okuyor? İşte detaylar…

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MEMUR ZAMMI 2024 TEMMUZ || 4 Aylık enflasyon farkı ile 2024 Temmuz memur maaşı zam oranı yüzde kaç? Ocak, Şubat, Mart, Nisan enflasyon hesaplaması ile memur zammı ne kadar?
  2. ATA AÖF final sınavı tarihleri 2024: ATA AÖF sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?
  3. EMEKLİ MAAŞI TEMMUZ 2024 ZAMMI: En düşük emekli maaşı Temmuz'da ne kadar olacak? SSK - Bağkur emekli maaşı zam oranı yüzde kaç olur? 2024 Emekli maaş zammı...
  4. BUGÜNE AİT SON DEPREMLER LİSTESİ (6 MAYIS) | AFAD Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? En son deprem nerede, kaç şiddetinde, ne zaman oldu?
  5. ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024; MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ açıklandı mı, kaç bin atama yapılacak? Hangi branştan kaç bin atama yapılacak? Gözler Kabine'den çıkacak kararda!
  6. SINAV HABERLERİ > AÖF sınav giriş belgesi 2024 e Devlet'te ve öğrenci sayfasında yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak? AÖF Bahar Dönemi sınav tarihleri ne zaman?
  7. osym.gov.tr 💻 DGS başvuru tarihi ne zaman, hangi gün? DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı hangi ayda, ayın kaçında uygulanacak?
  8. ALTIN FİYATLARINDAKİ CANLI KUR 🟡 Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 6 Mayıs 2024 Pazartesi
  9. HALKA ARZ TARİHLERİ: Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler...
  10. YAZ TATİLİNE KAÇ GÜN KALDI, okullar ne zaman kapanıyor 2024? Karneler hangi gün veriliyor? Okul kapanış tarihi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.