SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BESTEMSU ÖZDEMİR kaç yaşında? O Ses Türkiye konuğu Bestemsu Özdemir film ve dizileri...

Bestemsu Özdemir, O Ses Türkiye Yılbaşı özel konukları arasında yer alıyor. Seslendireceği performans ile jüriden nasıl bir tepki alacağı merak edilen Bestemsu Özdemir, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde tamamladı. Peki Bestemsu Özdemir kimdir, kaç yaşında?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ZTK FİNALGÜNÜ 2024: Ziraat Türkiye Kupası final maçı bileti ne kadar? Beşiktaş - Trabzonspor Türkiye Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  2. KİRA ZAMMINDA SINIR KALKTI MI? Bakan Şimşek açıkladı! Konutlarda % 25 kira artış oranı uzatılacak mı, bitiyor mu?
  3. FENERBAHÇE'DE SEÇİM HEYECANI! FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ ne zaman, saat kaçta 2024? Fenerbahçe Olağan Kongre ve Başkanlık Seçimi tarihi ve adaylar...
  4. LGS SINAV YERLERİ İÇİN GÖZLER O TARİHTE! 2024 LGS'ye kaç gün var? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuç tarihi...
  5. DGS TARİHİ 2024 ÖSYM ✍ DGS geç başvuru ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuç günü...
  6. 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMA BAŞVURU EKRANI (ilkatama.meb.gov.tr) 📌 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması başvuru şartları neler? Sözleşmeli öğretmen ataması kontenjanı
  7. OKULLARIN KAPANIŞ TARİHİ 2024 MEB 👩‍🎓👨‍🎓 Okulların kapanmasına kaç gün var, karne günü ne zaman? Yaz tatili hangi tarihte başlıyor?
  8. DİYANET KURBAN KESİM BEDELİ 2024 kaç TL, ne kadar oldu? Vekaletle kurban kesim bedeli yurt içi - yurt dışı
  9. AÖF SINAV YERİ SORGULAMA (aosogrenci.anadolu.edu.tr) 2024 💻 Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman, saat kaçta?
  10. BU YILKİ KURBAN BAYRAMI GÜNLERİ DİYANET📍 2024 Kurban Bayramı'nın 1. günü ne zaman? Bayrama kaç gün var, bayram tatili 9 gün mü? Arefe günü ve Kurban Bayramı tarihleri...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.