SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BİM 8 MART CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Senna TV, Tecno Cep Telefonu, Powerbank, TWS Kulaklık...

BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünlerinde bu hafta yer alan ürünler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta Cuma günü satışa çıkan ürünler arasında TV, Cep Telefonu, Hırdavat Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Mutfak araç ve gereçleri mağazalarda satışa çıkacak. İşte BİM 8 Mart Cuma aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. osym.gov.tr ⏰ DGS başvuru tarihi ne zaman, yarın mı? 2024 DGS başvuru ücreti ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı başvuru şartları nedir, başvuru adresi neresi?
  2. BUGÜN SATIŞTA... 🎉 a101 Aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var, kaç para? İşte Sayfalarca A101 aktüel ürünler kataloğu
  3. Final Four ne zaman? THY EuroLeague Final Four nerede, saat kaçta?
  4. ALTIN FİYATLARI CANLI TAKİP KAPALIÇARŞI: Gram altın ne kadar, kaç TL? Bugünkü altın fiyatları
  5. MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Milli Savunma Üniversitesi tercihleri hangi gün belli olacak?
  6. ALTINAY SAVUNMA HALKA ARZ HAKKINDA bilinmesi gerekenler! Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş halka arz oluyor!
  7. BİLSEM BİREYSEL DEĞERLENDİRME SINAVI ne zaman? 2024 MEB BİLSEM sınav giriş belgesi ve sınav sonuç tarihi...
  8. AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME 💥 Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavı ne zaman? Açık Lise kayıt yenileme ücreti ne kadar, son gün ne zaman?
  9. FED TOPLANTI TARİHİ 2024 (ABD Merkez Bankası): FED toplantısı ne zaman, Mayıs FED faiz kararı ayın kaçında açıklanacak?
  10. 2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SON DAKİKA gelişmeleri: ÖSYM Sağlık Bakanlığı 36 bin sağlık çalışanı alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.