SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024 ÇANAKÇI SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Giresun Çanakçı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları

Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Giresun Çanakçı Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Çanakçı ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Giresun Çanakçı Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AREFE VE BAYRAMDA NOTERLER AÇIK MI? 15-19 Haziran arefe günü ve bayramda noter açık mı kapalı mı olacak? Kurban Bayramı tatilinde noterler çalışıyor mu?
  2. BAYRAMDA ÜCRETSİZ OTOYOL VE KÖPRÜLER 2024: Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar kaç gün ve nerelerde ücretsiz olacak?
  3. SURVİVOR FİNALİ İÇİN NEFESLER TUTULDU 💥Survivor finali ne zaman, nerede, saat kaçta? Survivor All Star İstanbul finaline kimler kaldı, biletler ne kadar?
  4. TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA 2024 | Takdir ve teşekkür belgesi nasıl, kaç puanla alınır, ortalama kaç olmalı, şartlar nelerdir?
  5. KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti yıkanır mı, nasıl dinlendirilir? Kurban eti saklamanın püf noktaları
  6. SURVİVOR'DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU! Survivor All Star 2024 yarı finali kimler kazandı? Survivor finalistleri kimler oldu? Survivor 3. ve 4. finalist kim oldu?
  7. MUĞLA DEPREM SON DAKİKA! 12 Haziran 2024 Muğla’da deprem mi oldu, kaç şiddetinde, merkez üssü neresi?
  8. YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ 12 HAZİRAN! 📌 Bugün en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
  9. SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 300 personel alımı başvuru sayfası | Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı sonuçları ve sınav yerleri ne zaman açıklanacak?
  10. AİLE DESTEK ÖDEMESİ SON DURUM 💢 Aile Destek Ödemesi bitti mi, uzatıldı mı? 2024 Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman bitiyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.