SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Bugün Altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı

Altın fiyatlarında son durum ne? Yatırımcılarının gözü altın fiyatlarında. Yeni haftada bin liranın üzerinde seyrini sürdüren gram altın bugün 1.021 TL. Ons altın fiyatı ise 1770 dolar. Peki, altın fiyatları ne olur? İşte 3 Ağustos altın fiyatları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BEKLENMEDİK ELEME! 🏃‍♂️ SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti?
  2. BU YIL OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? 🧑‍🎓👩‍🎓 Yaz tatiline kaç gün kaldı? Karneler hangi gün verilecek?
  3. GREEN CARD SONUÇLARI 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery!
  4. AŞURE GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Aşure günü hangi ay, ayın kaçında? Muharrem ayı ne zaman başlıyor?
  5. EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ MAYIS 2024 | Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı ödeme tarihi ve sorgulama ekranı
  6. SURVIVOR YASİN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR? 🏝 Survivor Yasin Obuz kaç yaşında ve nereli?
  7. SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor ve nereli?
  8. SURVİVOR SERCAN kaç yaşında, kimdir, nereli? Survivor All Star Sercan Yıldırım ne iş yapıyor, evli mi ve eşi kim?
  9. SURVİVOR ALL STAR BATUHAN KİMDİR? Batuhan Karacakaya kaç yaşında ve aslen nereli? Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya'nın film ve dizileri
  10. 2024 KURBAN BAYRAMI GÜNLERİ 🐑 Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün, ayın kaçında? Dini Günler takvimi: Kurban Bayramı tatili kaç gün?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.