SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

4 NİSAN DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER | AFAD: Az önce Malatya'da deprem mi oldu? Bugün nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını sorgulayan vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde deprem meydana geldiğini görüntüleyebiliyor. İşte 4 Nisan 2024 son dakika depremler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURU TARİHİ 2024 ÖSYM TAKVİMİ💥KPSS ortaöğretim ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
  2. FENERBAHÇE'DE SEÇİM HEYECANI! FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ ne zaman, saat kaçta 2024? Fenerbahçe Olağan Kongre ve Başkanlık Seçimi tarihi ve adaylar...
  3. GRAM HABERLERİ 🟡 ALTIN FİYATLARI CANLI: Bugün gram altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları bugün ne olur, düşer mi, çıkar mı?
  4. % 25 KİRA ZAM SINIR KALKTI MI? Bakan Şimşek açıkladı! Konutlarda % 25 kira artış oranı uzatılacak mı, bitiyor mu?
  5. ENFLASYON ORANI: Mayıs ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs enflasyon beklentisi ve 2024 enflasyon rakamları TÜİK
  6. İL İÇİ ATAMA TAKVİMİ 👨‍🏫👩‍🏫 MEB öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmenlerin il içi atama sonuç tarihi...
  7. Filenin Efeleri Maç Programı Takvimi 2024: Milletler Ligi A Milli Erkek Voleybol Takımı maçları ne zaman?
  8. BAYRAM İKRAMİYESİ için yeni açıklama geldi mi? ✔ Emekli Bayram ikramiyesi Kurban Bayramı'ndan kaç gün önce, ne zaman ödenecek?
  9. 2024 BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE KUTLANACAK? Babalar Gününe kaç gün kaldı? Babalar Günü hediyesi ne alınır?
  10. MARKET KATALOĞU 🛒 A 101 Aktüel katalog 23 Mayıs 2024 | Bu haftanın a101 aktüel ürünler kataloğu

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.