SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024 DERELİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Giresun Dereli Seçim Sonuçları ve Oy Oranları

Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Giresun Dereli Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Dereli ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Giresun Dereli Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AFAD kira yardımı bitti mi, uzatıldı mı? Depremzede kira yardımı neden yatmadı, ne zaman ödenecek?
  2. Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için alım başvurusu ne zaman, bekçilik başvuru şartları nedir? 👮🏻‍♂️ 2024 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili yeni duyuru var mı?
  3. 2024 AÖF SINAV YERLERİ SORGULAMA: AÖF Bahar Dönemi finalleri için sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, sınavlar ne zaman, kaç gün kaldı?
  4. 20 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ? 20 Mayıs 2024 Pazartesi okullar, üniversiteler, iş yerleri resmi tatil mi sayılacak? İşte son güncel durum
  5. HASTANE RANDEVUSUNA NASIL ONAY VERİLİR? Hastane randevusu nasıl geri çekilir? İşte MHRS randevu onayı ve iptal şekli
  6. YARIN RAFLARDA SATIŞA ÇIKIYOR! 🛒 BİM 17 Mayıs Cuma kataloğunda kamp severler için onlarca ürün raflarda satışa çıkacak? Portatif Ocak, Kamp Baltası, Termos...
  7. 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 | Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri hangi tarihlerde banka hesaplarına yatacak? Tarihler açıklandı mı?
  8. BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI öğrenme ekranı açık mı? 2024 İOKBS: Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  9. TEMMUZ 2024 SSK/BAĞ-KUR EMEKLİ ZAMMI 4 AYLIK ORAN 💥 Temmuz emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Refah payı artışı yapılacak mı?
  10. 16 Mayıs bugünkü Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta hangi gelin birinci oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.