SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

DGS TABAN PUANLARI/SIRALAMALARI 2022 || DGS geçiş bölümleri, taban puanları ve başarı sıralamaları...

2022 DGS taban puanları, sıralamaları ve geçiş yapılacak bölümler adayların gündeminde bulunuyor. DGS sınav sonuçları adayların erişimine açıldı. DGS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra önlisans eğitimini 4 yıllık lisans ile tamamlamak isteyenler DGS taban puanlarını merak ediyorlar. Peki DGS taban puanları ve sıralamaları nedir? İşte DGS geçiş bölümleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YENİ HAFTANIN YENİ HAVA DURUMU 💧 İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu 28 - 29 - 30 Nisan - 1- 2 Mayıs 2024
  2. İYİ Parti yeni başkanı Müsavat Dervişoğlu kimdir, nereli? İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında? İşte biyografi
  3. FED TOPLANTI TAKVİMİ 2024: NİSAN FED FAİZ KARARI toplantısı ne zaman? Bu ayki FED faiz kararı hangi gün, saat kaçta açıklanacak?
  4. osym.gov.tr 💻 KPSS ne zaman? 2024 KPSS başvuru ve sınav tarihleri hangi günler, Mayıs'ta mı, ayın kaçında? KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti ne kadar?
  5. HARİTA ÜZERİNDE SON DEPREMLER || AFAD ve Kandilli Rasathanesi'ndeki güncel son depremler 28 Nisan 2024 Pazar
  6. 2024 SENESİ RESMİ TATİLLER: 1 Mayıs okullar ve üniversiteler resmi tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar, borsa, hastaneler, eczaneler, kargolar açık mı, kapalı mı?
  7. ATA AÖF SORULARI - CEVAPLARI AÇIKLANDI MI? 2024 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF Bahar Dönemi ara sınav (vize) soru & cevap kitapçığı
  8. DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ NEDİR? Dikey Geçiş Sınavı 2024 takvimi hazırlandı! DGS ne zaman?
  9. KPSS 2024 SINAV & BAŞVURU TAKVİMİ > KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru tarihleri ve sınav tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
  10. 2024 TAKVİMİ 📍 Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihte? Bu seneki Dini Günler Takvimi: Kurban Bayramı tatili hangi gün?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.